Росица Врабевска е завършила медицина в МУ – Пловдив и специализирала Фармакология в Massachusetts College of Pharmacy, Boston, US. Кариерата й преминава изцяло в областта на научната и развойна дейност в клиничната медицина. В момента е Главен Медицински директор в Комак Медикал, най-голямата българска компания за клинични изпитвания. В последните пет години усилено се занимава с проекти в сферата на образованието като Управител на ЧДГ „Росица“ и ЧСУ „Цар Симеон Велики“.

Цилия Стоянова е директор на Училището за професионално и продължаващо обучение (УППО) при Нов български университет, съорганизатор на Лятно училище в НБУ. Тя има дългогодишен управленски опит в бизнес сектори, като телекомуникации, IT, човешки ресурси и холдингови структури с разнообразна дейност. Била е консултант за управление на процеси и ресурси в различни организации, вкл. международни.
Цилия е сертифициран медиатор, коуч и ментор, отдаден на работата с хора, стремящи се към професионално и личностно развитие. Неин приоритет е организационното развитие и лидерството, с фокус върху управление на промяната.

Ренета Богданова има бакалавърска степен „Учител по биология и химия“ от Софийския университет “Св. Климент Охридски” и магистратура “Управление на човешки ресурси“. Три години работи като координатор на над 60 участници, две години е мениджър “Учителска подкрепа” в програмата на “Заедно в час”. През 2019 създава Фондация “Sci – High”, която подкрепя училища в развиване на научни клубове и фестивали. В момента Рени е мениджър “Развитие” към ЧСУ “Цар Симеон Велики” и работи за осъществяване на визията и стратегията на училището. Тя има завършени курсове по „НЛП в продажбени умения“, „НЛП и Управление на човешките ресурси“, Управление на виртуални екипи“, “Работа с деца със СОП” и е сертифициран коуч към “Mentor coaches”.

Мария Маринова накратко Мики, е завършила „Туризъм“ в Нов български университет и в момента продължава образованието си в НБУ с магистратура „Мениджмънт на развлекателната индустрия“. Част е от екипа на Училището за професионално и продължаващо обучение (УППО) при НБУ от близо година. Основната й роля в този иновативен проект е в гладкото протичане на документалните и административни дейности около планирането и реализирането му. Заедно с това, тя отговаря и за организирането на онлайн занятията, в които участват всички курсисти и лектори в електронната обучителна платформа на Училището: https://lll.nbu.bg

СътруднициСветлин Йорданов е част от екипа на ЧСУ „Цар Симеон Велики“ от скоро, но се припознава изцяло в мисията на училището. Работата му е удоволствие, тъй като е свързана с най-голямата му страст. Занимава се с администрирането на G Suite, поддържа сайта на училището, както и част от медийните канали. Светльо е завършил курсове по Софтуерно инженерство в Bangor University във Великобритания. Неговата роля в проекта е да се погрижи сайта и всичко свързано с него да изглежда и работи безупречно.

Петя Петкова е директор на отдел „Вътрешни комуникации“ на Нов български университет. Дългогодишен отговорник и координатор на общоуниверситетските събития и празници на НБУ. Отговорник за поддържането на вътрешните комуникации – за разпространението на институционалната информация по вътрешните канали, за визуалната комуникация на университета, университетския протокол, церемониал и символите на НБУ. Петя отговаря за развиването и поддържането на уеб сайта на университета, за комуникирането на университетските визии, за поддържането и развиването на бранд бука на Нов български университет, както и активно подпомага развитието на комуникационната идентичност в социалните мрежи на Университета.

Маргарита Павлова е специалист в отдел „Вътрешни комуникации“. Преди да бъде част от екипа на отдела, Маги работи 10 години в Библиотеката на НБУ, където отговаряла за софтуерната и хардуерната техническа поддръжка, за мониторинга на прегледа на медиите за Университета, както и е била основен администратор на уеб сайта на Библиотеката. Понастоящем Маги е координатор на общоуниверситетските събития и празници на университета, администрира и поддържа уеб страницата на Нов български университет, както и подпомага различни проекти – като един от тях именно Лятно училище в НБУ.

Кристина Георгиева – графичен дизайнер https://krisgfx.com